Food coma

Har haft en jättemysig kväll med massa skratt och god mat. Nu tar vi det lugnt och myser innan vi ska på julkonsert i kyrkan. Helena sjunger i kören!

Hoppas ni har en härlig julafton! Puss!



God Jul!

Hej hej och god jul!

Jag och Catta sitter i vardagsrummet och ser på tv. Det är så sjukt att det är julafton idag!!!! Har längtat efter den här dagen i ett år nu så det känns konstigt att det äntligen är dags igen :) Vi firar jul hos pappa idag och firar hos mamma med släkten på hennes sida imorn. Jag hoppas mina julklappar är bra för jag är riktigt nöjd med vad jag ska ge hihi :) Nu ska vi se på film sen är det dags att göra sig redo för Kalle Anka som börjar kl 15! wiiiiiieeee

GOD JUL! :D


Tillbaka i Sverige

Heeeeej! Kom hem idag efter en väldigt lång hemresa. Förseningar pga av vädret gjorde så att jag kom till Arlanda cirka 4 timmar senare än vad som var tänkt. Nu ligger jag i soffan och myser med syster. Känns så konstigt men skönt att äntligen vara hemma! Imorn ska jag pappa och Catta in till stan och fixa saker inför jul. Vet inte när nästa inlägg blir.

Ha det bra tills dess! Puss


En vanlig dag på fotbollsplanen...

Har ni sett min nya profilbild på facebook? Detta är jag, nr 25. Såg detta kort något för många gånger den här säsongen. Men aja, jag spelar tufft, det är min stil. hihi (a)


Nicknames

Hej!

Sitter och pluggar inför mina finals. Har inga lektioner den här veckan så fokus ligger på slutprov och träning. Under tiden jag har varit här har jag fått många olika smeknamn. Cicci, CC, CC Sabathia, Kornchips, Cic, C, Cecil, Cece och Cecilia är några namn av vad folk kallar mig. Haha kornchips kallades jag av min kompis från Nya Zeeland för att jag gillar tacochips och CC Sabathia kommer från en känd baseball spelare. Det är ganska roligt att så många kallar mig olika saker. Vet inte vilket namn jag gillar mest ;)

Idag är det 6 dagar tills jag är hemma, hemma i mitt hus. Jag flyger hem på lördag kväll och landar på Arlanda vid 12 söndag eftermiddag. Det känns så overkligt att om en vecka vara hemma just nu i Stockholm. Det är konstigt att tänka så när man varit borta i 4 och en halv månad och haft så himla roligt. Tiden har gått jättefort! Sjukt haha..

Det är mulet och grått ute idag. Det regnade igår så en del av snön har försvunnit. Igår hade vi vår banquet vilket är som en avslutning med laget där vissa får priser för saker det gjort under året. Föräldrar, tränare, advisors, materialare och spelare var där. Vi åt frukost på ett fint hotell och fick se filmer på de mål vi gjort under året. Vi hade spelat in videohälsningar till våra två seniors som lämnar oss i vår. Det var kul och nu ses vi inte förrän i januari när vi kommer tillbaka till vårterminen.

Ikväll ska jag lägga mig tidigt för att förra veckan hade jag problem med att somna så jag ska försöka fixa min konstiga dygnsrytm.

Här är två bilder från banquetten :)













 


Tonight we´re going hard!

Heeey hiiii hello!

Sitter och pluggar inför nästa veckas finals. Var ute och sprang imorse och har bara tagit det lugnt innan jag började plugga. Igår var det "manley party", en fest hos några av tjejerna i field hockey laget. Det var bara Syracuse Athletes som var ditbjudna så det var skitkul att alla hade på sig sina Manleys (träningskläderna som alla idrottare har likadana). Jag var där till cirka 1! Ikväll har "the crew house" fest. Temat är: ugly sweater. Haha alla ska ha på sig en ful tjocktröja. Får väl leta fram nån gammal tröja jag hade med mig hit. Innan vi gick ut hade vi lagmiddag där vi fick julklappar från våran secret santa!

Här är lite bilder från igår!


Hemma hos vår målvaktstränare

Jag och tisa

Några av tjejerna!

Jag och Rosina





























Fixardag

Hejhej!

Idag är första dagen solen skiner och det inte snöar! Det är svinkallt ute men som tur är snöar det! Alla bilar är fortfarande täckta av snö dock haha så folk får gräva fram dem för att kunna åka nånstans. Sjukt. Idag ska jag till " the International Building" för att få mitt visa påskrivet så att jag kommer in i USA när jag åker tillbaka. Jag vet inte riktigt varför vi måste gå dit men jag fick ett maddelande om det imorse så det är nog bäst att gå dit ;) Sen ska jag köpa en julklapp till en tjej i mitt lag, vi har middag imorn med laget och alla har en "secret santa" så vi ska köpa en julklapp för max 20 dollar. Tjejen jag ska köpa till älskar mexikansk mat så hon får en mexikansk kokbok! Hårda paket ska det vara! Efter att ha fixat mitt pass ska jag äta lunch med Tisa på Faculty Center. Det är en restaurang för studenter där vi kan betala med våra supercard. Man börjar tröttna lite på de olika matsalarna vi går till så nu idag blir det dags för lite bättre och godare mat! Kanske efterrrätt också... Nu ska jag byta om innan det är dags att åka.

Puss!


Detta var för några dagar sen. Tog bilden från mitt fönster








Nar ska det sluta snoa??

Har precis tranat med Ray sa nu ska jag plugga. Vi dansade i omkladningsrummet i typ en kvart innan vi gick in till gymmet. Hahaha en perfekt uppvarmning! Igar vid 12 tiden kom nemo over sa han jag ray och jeff var ute och lekte i snon i typ en timme innan vi gick in och la oss. Kunde inte somna sa jag lag uppe till 4 imorse sa jag ar ganska trott idag. Jaja nu ar det plugg som galler innan alla prov nasta vecka! Ikvall blir det nog annu ett snobollskrig. Fatta att det ar typ 1 meter dat polgmaskinerna inte varit! Gaaaaalet! Det har snoat konstant i 5 dagar nu. Maste vara mer sno har en hemma tror jag...

Puss!


Forra veckan innan vi skulle ga ut!

12 dagar!

Hejhej sitter i mitt rum och kollar facebook. Ska lägge mig snart, sov 10 timmar inatt men är ändå helt sjukt trött. Om 12 dagar är jag hemma i mitt hus och ligger i min säng och sover. SKÖNT!

När vi kommer hem ska vi ut! untzuntzuntzuntzzzzzz

Byeeeeee



RSS 2.0