Halloween weekend!

Heeejjjj!
Det ar halloween tider nu och vi var ute igar. Jag var en ballerina och Rachel var en biker babe. Vi hade jattekul! Vi gick till en frat dar det var valdigt mycket folk, alla dansade och det var hur trangt som helst! Ikvall har lacrosse laget fest sa det kommer bli hur kul som helst! Jag ar taggad!!  Idag vaknade vi, gjorde pannkakor och sen har vi bara tagit det lugnt. Tva kompisar ar har sa vi ska mysa med dom nu. Puss!!

 


Hello

Heeej och forlat for den fruktansvart daliga uppdateringen! Jag har gett upp min dator, den ar sa seg och funkar typ inte alls. Jag skriver fran dator vid study tables nu sa det far val bli sa jag uppdaterar bloggen tills vidare. Sasongen har ar over. Vi slutade sjua i var serie och man maste vara med i topp 5 for att ga vidare till sturneringen som avgor vem som vinner Big East. Sa den har veckan har vi ledigt. Vi ska ha mote pa tisdag och da far vi formodligen reda pa vad vi ska gora till jul. Jag har nu tid att trana pa gymmet, lopa, plugga och sova. Superskont att kunna planera sin tid helt efter en sjalv. Jag har varit lite forkyld men nu mar jag battre.

Den har helgen ar det halloween och alla har ar jattetaggade! Jag har olika utkladnader som jag ska ha under helgen och det kommer att bli superbra! Husen har ar overdekorerade och alla pratar om vad de ska kla ut sig till. Jag ser fram emot helgen gaaaaaah!

Nu ska jag hem och sova lite. Vet inte nar nasta inlagg blir sa sorry for det men jag hoppas min dator borjar fungera sa att jag kan skriva oftare :)

Hoppas allt ar bra dar hemma! Puss



Mitt lag innan sista hemmamatchen. det var senior day sa vara tva seniors fick presenter och vi hade dekorerat i omkladningsrummet:)








Seg dag

Var uppe till 2 inatt och pluggade. har massor att lasa och det tar langre tid for att det ar pa engelska. Idag har jag haft tva lektioner och sen pluggat. Jag ska snart till omkladningsrummet och byta om, vi har traning 15.30. Imorn kommer pappa! Hna landar vid 15 tiden och tar sedan hyrbilen till Syracuse. Jag tror att jag hinner traffa honom innan vart pregame meal annars traffar jag honom efter matchen. Jag trodde att Catta skulle komma pa sondag men hon overraskar igen och kommer pa lordag! Woooohooo :D jag vill ha helg nu nu nu! Tyvarr maste jag plugga massor i helgen men hon och pappa kan ju fa hjalpa mig hehe ;)

just nu regnar det och ar kallt. Det kommer att vara kallt pa traningen ikvall och snart ar det dags att borja anvanda superunderstall. planen ar dalig dessutom for att den ar tung att springa pa. Imorn borjar jag 9.30 sa jag kanske gar upp tidigare och pluggar lite innan skolan. Vi far se.

Nu ska jag ga och byta om! Hoppas allt ar bra hemma. Puss

Har ar en bild fran i sondags :)


Jasmine, Rachel, Amanda, Jenna, jag, Brielle och Tisa

Snart kommer ni!

Hej hej jag sitter och pluggar vid study table. Ska lamna in en outline imorn och tills pa fredag ska jag skriva ett draft till min geografi inlamning. Det ar fint vader idag men det ar kallare an vad man tror. Klockan 19 ar det traning i tva timmar sen plugg igen. Pa fredag kommer pappa hit och pa sondag kommer syster. Pappa ar i Dallas i och med jobbet sa han flyger inrikes. Syster flyger sjalv fran Stockholm och sover over hos vara familjekompisar i Boston. Jag kan knappt vanta tills ni kommer! Saknar er jattemycket. Det ska bli kul att visa Catta runt (pappa du har ju varit har och sett allt), hur jag bor och hur campus ser ut. Du ska ocksa fa traffa alla mina vanner! Woooohoooo :) Nu ska jag fortsatta plugga!

Pussssss 












Josefin Lennartsson

Idag kommer min vän Josefin hit! Hon bor en bit utanför Philidelphia där hon jobbar som au pair. Just nu sitter hon på bussen som tar cirka 4-5 timmar. Hon ska stanna tills på söndag så vi ska vara tillsammans hela helgen! Jag längtar jattemycket efter henne och det ska bli superkul att hon kommer hit och får se hur jag bor, se campus och träffa mina vänner. Hon är den första som kommer och hälsar på och jag hoppas att fler kommer att göra det :)

Snart ses vi:D


GRATTIS!!!

Grattis pa 18 ars dagen alskade syster! Wooooohooooo!!:D Antligen ar du myndig och kan gora typ vad du vill! Jag saknar dig och onskar att jag var hos dig. Du ar bast, underbar, helt fantistisk. Hoppas du far en jattebbra dag:D

 Den finaste av alla!



Alskar dig. Alskar oss. <3





Vadå irriterad?!

Sorry för den sega uppdateringen jag har haft fullt upp här. Jag ska snart iväg på en föreläsning så det blir ett kort inlägg. Just nu är jag irriterad för att jag kan inte logga in på skype.. Det står typ att mitt användarnamn är upptaget men jag har ju loggat in på det förut? Dessutom är min dator jättttteeeeseeeeeg så jag vill bara kasta ut den genom mitt fönster och hoppa på den. SÅ jävla irriterad är jag. Aja hoppas det funkar imorn. Nu ska jag byta om och sen springa till bussen. Jag skriver ett längre inlägg nån annan gång. Och lägger upp bilder, det var ett tag sen. Puss


Indiana

Hi!

Har precis skickat in min uppsats och ska till gymmet snart. Igar flog vi fran Syracuse till Chicago, Illinois och darifran tog det cirka 2 timmar med buss till South Bend, Indiana. Jag far inte spela matchen ikvall pga av tva gula kort i forra matchen sa jag maste kora ett hart pass pa gymmet idag. Ikvall kl 19 spelar vi mot Notre Dame. De ar rankade 3a i USA sa det blir en fuff match. Valdigt tuff match. Vi var och kollade planen imorse och gick igenom hur vi ska spela sa alla i laget ar taggade. Arenan ar jattefin och graset ar perfekt. Var tranare har lovat oss en plamsa tv om vi vinner ikvall. Vore ganska coolt att ha en tv i omkladningsrummet haha. Imorn hhar vi traning och pa sondag spelar vi mot DePaul som ocksa ar ett valdigt bra lag. Vi landar i Syracuse sent sondag natt. 

Nu ska jag byta om och ga ner till gymmet!


  

Notre Dame

RSS 2.0