Brrrrrrrrr

Hej,
Har haft en jobbig dag. Har varit uppe alldeles for sent de senatse tva natterna sa jag har sovit jattelite. Jag funkar inte om jag inte sover ordentligt. Har precis atit middag och vantar pa att Ray ska komma hem. Vi ska prata om vart vi vill bo nasta ar. Vi ska bo tillsammans men vet inte riktigt vart vi vill soka lagenhet. Vi korde fotboll imorse sen hade jag skola. Imorn ska vi trana ute for forsta gangen. Tror att vi tranar pa footballslagets traningsplan. 07.30 borjar vi i allafall. Kallt?! Efter fotbollen ska jag kora lite i gymmet. Maste plugga hela dagen sen. Har tva prov pa torsdag. Juste, pa torsdag ar det "bara" 6 veckor tills jag kommer hem. SJUKT! Jag langtar hem.

Angie and JoJo are leaving...

Tjejerna aker till Florida imorn :( de kom i fredags och aker tidigt imorn. Vi har haft det jattekul! Kommer att sakna dem. Har ar lite mongobilder hahaha
Angie
Jojo
Cic

Plugg

Hej! Jag sitter i biblioteket och pluggar. Ska ata vid 6 sen har jag lektion kl 7. Psykologidiskussion. Min larare ar fran Korea, jattesot! Han kan inte saga bokstaven R sa han later sa gullig nar han pratar. Och han ler hela tiden hahaha. Solen skiner idag men det ar kallt. Det kom ju sno igen sa forhoppningsvis smalter den under natten. Vi hade traning kl 8 imorse, vi spelade bara fotboll sa det var kul. Snart ar det dags for match. Imorn tranar vi kl 6.15. Jag ska lagga mig tidigt ikvall. Imorn kommer Johanna och Angelica till Syracuse! Ska bli sa javla kuuuuul!!! De stannar tills pa lordag for da drar de vidare till Florida. Nu ska jag plugga lite innan det ar dags for middag. PUSS

Plugg

Hej! Jag sitter i biblioteket och pluggar. Ska ata vid 6 sen har jag lektion kl 7. Psykologidiskussion. Min larare ar fran Korea, jattesot! Han kan inte saga bokstaven R sa han later sa gullig nar han pratar. Och han ler hela tiden hahaha. Solen skiner idag men det ar kallt. Det kom ju sno igen sa forhoppningsvis smalter den under natten. Vi hade traning kl 8 imorse, vi spelade bara fotboll sa det var kul. Snart ar det dags for match. Imorn tranar vi kl 6.15. Jag ska lagga mig tidigt ikvall. Imorn kommer Johanna och Angelica till Syracuse! Ska bli sa javla kuuuuul!!! De stannar tills pa lordag for da drar de vidare till Florida. Nu ska jag plugga lite innan det ar dags for middag. PUSS

Seg dag

Heeeeej jag sitter vid study tables och pluggar.. ar trott for att jag sovit typ 5 timmar de senaste dagarna. Vi hade traning 6.30 imorse, vilopte. Tufft for att vi hade en vecka ledigt sa benen kandes riktigt tunga. Jag ska snart ivag och ata sen har jag lektion 7-9 ikvall. Sen hem och sova. Traning kl 8 imorn. "Sovmorgon" yaaaaaaayyy. Trakigt inlagg men jag ar sa sjukt trott och maste plugga. Hej da

No Respect

Hej hej,
Hade fotbollstraning imorse kl 8. Vi har sprungit sa mycket senaste manaderna sa det ar kul att antligen spela fotboll igen. Vi har match pa lordag mot ett lag i hogsta damligan har, spelar i en inomhusarena i Buffalo. Det kommer att bli tufft men kul! Det ar bara att kotta pa och inte visa nagon respekt. Vi har inga forvantningar pa oss sa det ar bara att kora. Caroline Seger (spelar i landslaget och selade for Linkoping innan hon kom till USA) och Marta, MARTA, (ni vet hon som spelade i Umea forut och har blivit utsedd till varldens basta damspelare typ 3 ar i rad) spelar i laget vi ska mota. Jag tranar som forward nu sa jag tror att jag kommer att spela det pa lordag. Lite synd for hade jag varit back hade jag tagit Marta. Och Carline Seger. Det ar dock inte sakert om dem ska spela for att det var lite pappersarbete som behovdes bli klart forst. Jag hoppas i allafall att dem spelar!
Ikvall lagade jag och Tisa mat till mig, henne och Amanda. Det blev pasta, vitloksbrod och sallad. Jattegott! Jag har lagat middag tva kvallar i rad nu. Tycker fortfarande att det ar trakigt men va fan, nagon gang maste jag val lara mig. Vill inte ge mina framtida barn Billys panpizza (aven om det ar riktigt gott) eller McDonalds haha. Nu ska jag snart sova. Vi har samling 6.15 imorn bitti. PUSS

In the kitchen

Jag ar ashungrig och har mat hemma sa for typ 3 gangen sen jag kom hit i augusti forra aret ska jag laga mat. Det blir tortellini! Yammmm. Jag alskar att ATA mat men hatar att LAGA det sa jag brukar oftast titta pa och forsoka vara underhallande medan de andra lagar sa diskar jag sen. Det ar jag grym pa. Jag stadar hellre an lagar mat. ALLTID.
Men ikvall har Rachel lektion sent sa jag ar ensam hemma i The Chinook Castle sa da far jag laga maten sjalv. Hoppas den gar att ata haha. Puss!

Monday

Hej!
Skolan borjade idag, segt men kul. Jag har en del plugg sa jag ska vila lite nu sen satta igang. Det regnar och blaser idag. Kallt ar det ocksa. Ganska stor skillnad fran Santa Barbara!
Jag kom precis hem sa nu ska jag sova en timme sen ga till tables. Ha en bra dag! Puss
jag alskar mitt nyklippta, slingade har!

Kan inte sova..

Jag kan inte sova... sov hela tiden under flygresan from Los Angeles till New Yrok plus att jag sov i bilen fran JFK till Syracuse, vilket tog typ 4 timmar. Sa nu ligger jag i sangen och kan inte somna. Jag ska upp 5.50 for vi har traning 6.30. Kul... Jag far sova pa dagen imorn, men jag gillar inte det for da kan jag inte somna pa kvallen. Hatar nar dygnsrytm forstors sahar..
Jag far val bara ligga och blunda. Galler val bara att kriga sig upp om nagra timmar, kotta pa traningen sen aka hem och sova innan skolan borjar. Ni gar val upp i Sverige nu. Ha en jattebra dag!

Syracuse

Vi kom tillbaka till Syracuse idag vid 7 pm. Det var jatteskont att komma hem och packa upp och bara mysa i lagenheten. All sno ar typ borta men det ar kallare har an i Kalifornien sa det suger haha. Jag langtar redan tillbaka. Hoppas pa fint vader imorn. Nu ska jag sova, har traning 6.30 imorn bitti. Vi hors da!
Sov gott :)
Jag vill tillbaka!

Hej New York!

Landade pa JFK kl 8 imorse. Nu kommer Rosina nar som helst och hamtar upp oss. Vi ska aka med henne tillbaka till Syracuse. Jag ar helt slut, kommer nog att somna i bilen. Det ar kallt har men solen skiner sa det kanns okej. Ska bli kul att traffa alla igen!
Vi hors i Syracuse!

Last Day In Santa Barbara..

Heeej!
Der regnar idag. Bra men tanke pa att vi aker hem ikvall. Tydligen regnade det forra veckan sa vi har haft tur med vadret! Jag kom precis tillbaka till lagenheten. Jag gick med Tisa till frisoren imorse, hon ar dar nu och klipper sig. Medan hon var dar gick jag till State Streeet och kopte vykort och ett par jeansshorts. Sen gick jag till Ralph's och kopte mat till ikvall. Taxin kommer och hamtar upp oss vid 6 pm sen gar bussen till LAX 6.20 pm. Det tar cirka tva timmar dit. Planet gar vid 11.30 pm. Flygresan tar cirka 6 timmar sa vi landar imorn bitti och blir upphamtade av en tjej i vart lag som bor nara JFK. Sen kor vi tillbaka till Syracuse. Ska bli trakigt att lamna Santa Barbara men anda skont att komma hem till min egna lagenhet och traffa alla igen:)
Jag och bastis
Jag och min baby Ruby
Trix och jag

Friday Night In Santa Barbara

No words need to be said

We had a great night! Good night cali, good morning Sweden!

Shopping!

Idag hittade jag bra saker som jag behovde. Jag kopte tva par solglasogon, ett par klassiska rayban pilot och ett par snygga Carrera typ pilotmodell. Jag kopte tva par for att de ar billigare i USA an i Sverige. Pa butiken Angl hittade jag ett fint vitt linne och en svart byxdress. Pa Urban Outfitters hittade jag ett fint linne pa rean (gillar ryggen speciellt). Fran sminkningen igar pa Macy's kopte jag tva produkter som tjejen som sminkade mig anvande. Ett vitt puder som funkar over allt annat smink (foundation, brunpuder, rouge) om man bara vill forbattre sminket lite eller om huden ser fet ut. Jag kopte ocksa en ogonbrynsfarg/highlighter med pensel till. Till sist kopte jag en hargele som jag ska ha i haret efter att jag fonat det. Jag ar supernojd med allt jag kopte! Langtar efter att fa anvanda allt:)
Vitt linne fran Angl
Svart byxdress ocksa fran Angl
Linne fran Urban Outfitters
Alskar ryggen!
Ray Ban pilot och Carrera
Smink fran market Shiseido
Hargele fran Paul Mitchell (luktar jattegott!)

Santa Barbara dag 6, nast sista dagen

Jag klippte mig idag! Det tog over 3 timmar (klippte mig pa en frisorskola sa jag var en forsokskanin) men det var helt klart vart det! Jag klippte och slingade mig. Det blev inte sa kort men det ser sa mycket battre ut nu. Jag ar supernojd! Efter klippningen gick vi och at hamburgare, skitgoda. Sen gick vi till en cupcake stalle dar man kunde gora sina egna cupcakes. Hur gott (och onyttigt) som helst! Sedan delade vi pa oss, Jessica och Diana gick hem och jag och Tisa gick runt i lite butiker. Jag kopte nya solglasogon. Asnojd! Innan vi gick hem gick vi till yogurt land, vi har blivit beroende haha. Nu ar vi hemma och ska bara ta det lugnt innan vi ska ha kul sista kvallen har i Santa Barbara. Jag vill inte lamna stallet! Det har varit sa skont att bara ga runt i shorts och t-shirt och inte gora nagonting.
Hoppas allt ar bra hemma:)
Jag innan jag klippte mig
Diana innan vi klippte oss
Paul Mitchell School dar vi klippte oss
Tisa och jag pa cupcake stallet
Jessi valjer vilken cupcake hon vill ha
Det blev nan med vaniljsmak..
Har ar min oreo cupcake!

Trott som fan

Vi har suttit uppe ett bra tag nu, klockan ar 3.18 pa morgonen sa det ar dags att lagga sig. Ska upp i tid for att ga till frisoren! Wiiiieeeeeeee :D
Vi hors om nagra timmar. God morgon pa er, god natt har!

Malibu + sprite

Tjaaaaaaa
Kom hem fran en hemmafest for ett tag sedan. Jag, Tisa och Jessi sitter och snackar. Vi var pa en fest cirka 10 min harifran men vi drog hem ganska tidigt. Vi drack lite ikvall och hade kul men vi ville hem efter ett tag och bestallde taxi. Vi ska nog sova snart. Imorn ska jag och Diana klippa oss!!! Jag langtar!!!!! Imorn ar sista dagen med sol for pa lordag ska det regna. Sa, klippa sig sen sola hela dagen.
Har ar lite bilder fran idag :)
Patricia, Amanda, Diana, jag och Jessica

Santa Barbara dag 4/5

Hej hej!
Internet har inte fungerat har sa jag har inte kunnat blogga To bad.......... Igar visade Jessi och Diana runt oss pa SBCCs campus. Det var jattefint. Under tiden de hade prv tog jag och Tisa en promend langs stranden till hamnen. Sedan mottes vi upp och hangde lite i lagenheten innan jag och Tisa gick och at lunch och tjejerna gick tillbaka till skolan. Jag och Tisa gick till State Street dar hon hittade ett par snygga solglasogon. Efter det blev det saklart Yogurt Land (man valjer sin egen yogurt och lagger till olika toppings). Vi har blivit beroende och gar dit varje dag nu haha. Igar kvall gick vi ut och at och sedan till Sharkeez och dansade. Det var skitku l! Vi kom hem vid typ halv 2 sa da la vi oss direkt. Kul kvall iaf!
Idag vaknade vi vid 9.30 sa jag och Tisa tog en joggingtur langs havet. Sedan hade Jessi och Diana en overraskning for oss och det var att vi blev sminkade pa Macy's! Alla blev inte sa jattenojda men jag gillade min look. Sen gick vi till Paul Mitchell's och bokade tid for klippning och slingning. Imorn kl 10.45 smaller det! Jag ska klippa det kort, inte jattekort men jag klipper nog av en bit. Jag far se hur jag gor imorn. Efter det gick vi tillbaka till lagenheten och gick och la oss vid poolen. Det var jattevarmt sa vi lag dar ett tag innan vi gick hem. Nu haller vi pa att duscha och ata. Det ar St Patrick's Day idag sa det blir nog fest ikvall! Ska bli kul! Sa nu ska jag duscha och ata. Puss!
Har ar bilder fran igar
Bilder fran idag

Santa Barbara dag 3

Hej!
Jag och Tisa sprang langs stranden imorse! Det var jattefint! Vi stannade halvvags och stretchade och korde lite styrka sen power walkade vi tillbaka. Nu har vi precis atit frukost och ska snart aka till en strand en bit bort. Den ska tydligen vara jattefin sa vi ska spendera hela dagen dar. Jag har brant mig i ansiktet sa det ar nog dags att kopa solkram..
Hoppas ni har haft en bra dag! Puss!

5 timmar senare

Hej hej,
Vi kom precis tillbaka efter en heldag pa stan. Jag och Tisa solade ett tag sen tog vi en joggingtur langs vattnet. Det var jattevacket och vi fick en najs branna! Efter loprundan gick vi till lagenheten och duschade och gjorde oss iording. Det tog cirka 20 minuter att ga till State Street dar alla butiker och restauranger ligger. Vi gick runt nagra timmar innan Jessi och Diana kom och at middag med oss.
Jag och Tisa ar valdigt bra pa att shoppa tillsammans. Det slutar alltid med att vi spenderar way too much money och vi (i alla fall jag) far angest efter. Men men man lever bara en gang och vi ar i fucking California.
Nu ska vi se pa film sen dacka. Imorn ska vi till en strand en bit bort och branna oss annu mer. Wiiiiiie!
Har ar lite bilder fran dagen :) Puss

Det blir shopping istallet!

Solen gick imoln sa vi gick tillbaka till lagenheten och ska ga och shoppa istallet. Det var inte vart att kriga pa vid poolen och hoppas pa att solen skulle komma fram. Vi var de anda som lag dar och hoppades haha. Nu sitter vi och kollar pa tv. Vi overvager om vi ska ut och springa en stund och sen ga och shoppa.
Man vanjer sig latt vid vadret har. Vi ar typ sura over att solen inte skiner och att det inte ar 25 grader varmt. Vi kom fran Syracuse dar det ar +1 och sno hahaha.
Har ar vi pa JFK och vantar pa vart flyg. Puss!

Santa Barbara dag 2

God morgon!
Har precis vaknat, klockan ar bara halv 11 har, vi ar ju 9 timmar efter er i Sverige. Solen skiner idag sa jag och Tisa ska ata frukost sen ga och lagga oss vid poolen. Jessi och Diana ska snart ga till skolan. De gar fran 11 till 17 sa jag och Tisa far klara oss sjalva idag. Lagenheten som de bor i ar pa en vaning, har tva sovrum, ett badrum, vardagsrum och kok. De bor med tva andra tjejer fran Stockholm som heter Sanna och Christina. Den ar ganska stor men nu nar vi ar 6 tjejer sa ar det lite trangt. Jag och Tisa delade pa jessis sang medan hon sov pa soffan i vardagsrummet. Vi ska fixa en lyftmadrass idag sa att jessi inte behover sova pa soffan igen. Kanner mig lite dum for att vi tar hennes sang hehe.
Nu ska jag ata en god frukost sen satta pa mig bikinin och ga till poolen. Byeeee :)
Gardagens frukost pa Sambo's

Santa Barbara dag 1

Hej!
Okej sorry for den ofattbart daliga uppdateringen. Jag har inte bloggat sen jul, vilket ar skitdaligt om man ar bloggare haha. Min dator gick sonder sa jag var utan dator ett tag men nu har jag en ny sa nu finns det inga ursakter langre. Eftersom jag har kopt min dator har i USA sa finns inte alla svenska bokstaver men ni far forsta anda.
Vi har spring break nu sa jag och Tisa har akt till Santa Barbara i Kalifornien. Min basta van pluggar har sa vi bor hos henne. Vi kom hit sent igar sa idag har vi bara gatt runt i Santa Barbara och slappat vid poolen. Det var cirka 20 grader i skuggan sa det var riktigt varmt i solen. Har inte fixat solkram an sa jag brande mig lite men inte sa farligt. Nu har vi atit middag och tittar pa tv. Alla ar helt slut sa vi lagger oss tidigt ikvall. Imorn har Jessi och Diana skola sa jag och Tisa ska ha en dag sjalva. Det ska bli varmt imorn sa det blir nog poolen for det mesta av dagen sen kanske lite shopping.
Har ar lite bilder fran igar och idag. Hoppas allt ar bra med er!
Jag och Tisa pa LAX Airport

RSS 2.0