Tillbaka i Syracuse

Hej!

Kom tillbaka till Syracuse idag efter 6 dagar på Long Island hemma hos Rachel. Jag har haft det jättebra och det var riktigt kul att träffa Rays kompisar och familj. De bor i ett fint vitt hus cirka 40 min utanför New York City. Vi åkte aldrig in dit men Long Island var fint och det var kul att se vart hon bor. Alla hennes kompisar var jätteroliga och trevliga, amerikaner är så lätta att prata och umgås med även om det är första gången man träffar dem. Allt vi gjorde dessa dagar var att sova, äta, shoppa och träffa hennes vänner. Vi firade thanksgiving i torsdags vilket var kul. Maten var hur god som helst, åt skitmycket haha. Dagen efter kallas "Black Friday" för att alla affärer har rea och folk är ute jättetidigt för att vara först in. Det var helt galet. Vi var vid ett stort köpcenter vid 7.30 på morgonen och då hade allt redan varit öppet sedan midnatt och det var fullt med folk. Var skittrött när klockan ringde vid 6.30 men det var värt att gå upp för att vi hittade massa bra saker pa rea. Wooohoooo :D

Bilresan tillbaka till Syracuse tog cirka 5 timmar men det gick fort! Vi lyssnade på bra musik och hade kul i bilen så det det kändes mycket kortare än 5 timmar. När vi kom hem packade vi upp, fixade lite i lägenheten och tittade åa step brothers. Det är skönt att vara hemma igen. Dessutom är det bara tre veckor kvar tills jag åker hem till mitt "riktiga" hem i Stockholm. Kan knappt vänta! Även om jag älskar livet här så ska det bli skönt att få komma hem och kul att träffa familjen och alla kompisar. Saknar er!

Nu ska jag sova. Skolan börjar imorn igen. Det är fortfarande ingen snö här men det är kallt!

Här är bilder från veckan :)


I Rachels rum

Ska åka till hennes kompis (Haha jag vet att Miya nosar mig i baken)

Jag och Miya

Vid brasan hos hennes kompis Sam

Hos Sam




Vi sprang ett lopp för cancer, cirka 5 km (Ray, jag, kusin Diana och Philip och Rachels storasyster Lauren)

Thanksgiving!

Highlighter party!

Vid en utav stränderna på Long Island

Ray på stranden

Jag, Rachel och Miya

Jojos hummer var fullpackad på vägen hem haha!

















































































 

Long Island!

Heeej! Flygresan igar gick jattebra, tog bara en timme till JFK fran Syracuse. Igar akte vi till Rachels kompis som fyllde ar. Det var jattekul att traffa hennes vanner. Idag sov vi till 13 sen akte vi till All American som ar ett kant hamburgar stalle har pa Long Island. Efter det visade Rachel mig runt vart hon givk i high school och vi traffade hennes tva kill kompisar. Vid 16.30 hade hennes lag traning sa vi akte dit och tranade med dem. Pa vagen hem slappte vi av hennes basta kompis Imani och jag fick traffa hennes familj. Alla ar sa trevliga! Sen skyndade vi oss hem och at middag. Nu har vi duschat och jag sitter framfor datorn och hon ar nere med sin familj. Ar det okej att sitta har uppe och lata henne vara lite ensam med sin familj eller ar jag osocial som inte ar dar? Ska nog ga ner snart.. Hennes familj ar hur harlig som helst! Vi kommer att ata sa mycket mat de har dagarna sa nar vi kommer tillbaka till Cuse ar det hard core traning som galler haha!
Nu ska jag springa ner! Puss

photo.php.jpg


Snart bär det av till NY!

Tjoooooo!

Klockan ar 2.04 AM här och jag håller på att packar. Har ingen skola imorn så jag kan vara uppe sent. Imorn (eller idag) åker jag och Rachel hem till henne på Long Island, NY. Hon bor cirka 40 min utanför New York City wiiiihooooo! Det är thanksgiving på torsdag så vi är lediga från skolan. Det ska bli jättekul att vara med och fira thanksgiving. Det är på torsdag så vi ska klä oss fint och äta massor med mat! Vi flyger imorn vid 4.50 PM, Det tar bara en timme så vi är där snabbt vilket är skönt. Jag ska få träffa alla Rachels vänner och familj vilket ska bli jättekul. Jag tar inte med mig datorn så jag vet inte när nästa blogginlägg blir (även om jag är skitdålig på att uppdatera den haha). Men aja nu ska jag bestämma vad jag ska ha med mig. Det kommer nog att ta lite tid!

Fortfarande ingen snö här.. Hoppas att det är massor med snö när jag kommer hem! 26 dagar kvar tills jag landar på Arlanda!!!!





Jag och Rayray!!!






















Robot Unicorn Attack

Min van Patricia (Patty Lynn) har blivit besatt av dataspelet Robot Unicorn Attack. Hon kan inte sluta spela. Hahaha!


Regn och rusk...

Det regnar och blaser sa mycket att jag nastan tappade paraplyet idag nar jag stod och vantade pa bussen! Hade har i munnen och halsduken flog nastan av haha. Nu sitter jag vid study table och ska lasa igenom min geografi uppsats. Har traning 15.45 sen ska vi hem till var assisterande coach for att "tacka av" tre spelare som lamnar Syracuse efter jul. Efter det blir det plugg plugg och plugg. Pratade med Nella imorse pa skype, var alldeles for lange sen sa det var skont att fa prata av sig. Nu nar vi inte tranar pa kvallarna kommer jag att logga in pa skype tidigare sa att jag kan prata med er dar hemma wiiihooo! Dags for plugg. Pussss


Anvande min svarta hunters idag. Vad sag om att ha ett par i rosa? Snyggt eller?



Malinnnnnn!

Äntligen pratade jag och min kära vän Malin Lindgren på skype! Hon har precis kommit till San Fransisco där hon ska bo hos bekanta för att ta det lugnt och känna på hur det är att bo i usa. Hoppas hon vill börja plugga på college här! Åh jag saknar dig!!! Så skönt att se dig när vi pratade iaf :)

Har saknat dig!!!!


God natt

Ska lägga mig nu, vi har träning kl 7 imorn bitti.. ugghhh.. sen är det plugga som gäller innan skolan börjar. Skyler la upp bilder från när vi var pa Nwe York State Fair. Här är jag och tjejerna! Nu ska jag sova. Konstigt inlägg men men haha. Puss


33

Hej!

Nu har min nedrakning borjar tills jag aker hem. Om 33 dagar lamnar jag Syracuse och kommer hem till Sverige. Dar stannar jag i 27 dagar innan jag flyger tillbaka den 15 januari. Det ska bli sa kul att komma hem!!! Langtar efter min sang, maten, godiset, alla vanner men framforallt familjen. Ska bara ta det lugnt och ha kul under tiden jag ar hemma.

I helgen tog jag det lugnt. Vi gick och sag basketmatchen i fredags och efter det akte vi hem och sag pa film. I lordags tranade jag, akte till Carousel och shoppade lite och sen gick vi ut och at. Pa kvallen gick alla ut men jag stadade lagenheten och gick och la mig. Var inte sugen pa att ga ut. Igar tvattade jag och pluggade. Lamnade in min historia uppsats for ett tag sen och har nu en del saker att plugga infor. Nasta vecka ar det thanksgiving sa vi gar bara i skolan tills pa tisdag sen flyger jag och Rachel till New York.

Nu ska jag lasa min historia bok och sen ar det dags for traning. Det ar mulet idag ganska kallt men ingen sno har kommit an. Hoppas allt ar bra hemma!

Puss



Jag och Ray aker till NY om en vecka och om 33 dagar traffar jag syster!








Finally Fridayyyy

Hej!

Haller pa att valja klasser till nasta termin. Vi hade lopning kl 7.30 imorse sa jag ar trott. Ikvall ska vi pa basketmatchen, ska bli jattekul! Men forsta ska jag hem och dusha och vila lite. Imorn ska jag sova sa lange jagh kan, ingen eller inget far stora mig haha. Ska bli skont med helg, det har varit manga tidiga mornar den har veckan. Det ar varmt har idag, solen skiner och jag fick ga utan jacka for att det var for varmt. Nu ska jag plugga lite innan jag ska hem.

Love!


Jag och Ray innan fotbollsmatchen forra helgen


Tjejerna!



Snart helg!

Hello!

Sitter och skriver min geografiuppsats. Den har veckan har vi tranat fotboll och gymmat. Vi tranar kl 15.45 mandag/onsdag och kl 7.00 tis/tors/fredag. Ar jattetrott nu men jag har en del jag maste gora klart till nasta vecka. Ska forsoka att bli klar sa att jag kan ta det lugnt i helgen. Behover sova ut och tanka pa annat an skolan.

Idag var det stralande sol men kallt. Anvande mina uggs och vinterjackan. Imorn har vi lopning kl 7 pa morgonen, kommer att bli tufft! Men det ar kul, jag gillart!

Nu ska jag plugga lite till sen aka och ata. Vi hors! Puss


Intensiva veckor

Hej!

Kom precis till study table. Har en redovisning imorn jag maste forbereda. Igar hade vi mte om hur de kommande veckorna kommer att se ut. Vi borjar med yoyo test imorn kl 7.15 for att se vart vi ligger. De tva kommande veckorna har vi fys/lopning mandag, onsdag och fredag och fotboll antingen tisdag eller torsdag. Var fystranare sa igar att hon kommer att kora hart med oss och att om vi ar sena sa straffas hela laget. Det ska bli kul men  jag kommer att vara trott for att det ar mycket i skolan sa det kommer att bli en del sena natter med plugg.

Forra helgen var det halloween och det firas ordentligt har. Vi festade flera dagar och det var sa sjukt kul! Men att kla ut sig ar inte det roligaste, nar jag gar ut vill jag ha "normala" fina klader pa mig. Men men det var kul iaf!

har ar lite bilder fran helgen















Avslutar med en bild pa mig och roomie Ray :)

Puss!










RSS 2.0