Första skoldagen

Hej!

Sitter nere i köket och äter frukost. Ray började tidigt imorse så hon är redan i skolan. Jag har historia kl 11.40 så innan det ska jag till campus och fixa mitt schema. Det är inte riktigt klart än men det gör inget för tydligen så springer alla runt de första dagarna och byter klasser hit och dit. Förhoppningsvis är jag inte den enda som känner mig lite vilsen med mina klasser. Det är fint väder idag, solen skiner och det är nog runt 25-30 grader. Måndagar är våra lediga dagar från fotbollen så vi har ingen träning idag, däremot ska vi ut och springa några stycken ikväll.

Nu ska jag göra mig klar och sen ta bussen till campus!


Game Day

Sitter och äter frukost och ska snart åka till Manley. Klockan 13 idag möter vi Colgate. Vi har spelat tre matcher, en förlust och två oavgjorde så det är dags för en seger idag! Solen skiner så det blir varmt att spela idag. Igår var vi på New York State Fair som är en stor nöjesplats där dom har åkattraktioner, restauranger, markander, djur, uppträdanden och mycket  mer. Det var hur stort som helst. Gissa vem som skulle uppträda senare under kvällen?? RIHANNA! Vi hade inte tid att gå och se henne men det hade varit sjukt kul! I fredags mötte vi Lehigh, vi spelade 1-1. De gjorde mål första och vi kvitterade när det var en och en halv minut kvar! Så det blev förläning 2ggr10 min (första målet vinner) men inget lag gjorde mål så det blev lika. Vi hade hela herrlaget på läktaren som hejade och skrek på oss hela matchen, haha det var hur kul som helst!

Imorn börjar skolan och det ska bli jättekul! Har träffat lite människor utanför laget senaste dagarna så det känns jättebra. Nu ska jag byta om och sen kommer Amanda och hämtar upp mig.

Puss!



NY State Fair


Gula och lila kycklingar?!


Mums!














Första hemma matchen idag!

Hej!

Jag har precis vaknat och ska snart göra frukost. Idag har vi vår första hemma match! Vi möter Lehigh kl 19 ikväll. Det ska bli jättekul och jag hoppas att många kommer och kolla och hejar!

Igår var en riktig fixardag, jag gick och fotades och fick mitt studentkort som man ska ha när man ska äta mat, gå in i biblioteket, skolan, campus mm. Jag kommer alltså att ha kortet med mig vart jag än går. Jag har fixat min mealplanning nu så jag har pengar på kortet så att jag kan äta i olika matsalar men också köpa mat om jag hellre vill göra det. Vi har tränat som vanligt den här veckan och förberett oss inför matchen imorn. På söndag kl 13 möter vi Colgate sedan nästa vecka (onsdag-söndag) åker vi bort för att spela två seriematcher. Skolan börjar på måndag och mitt schema börjar falla på plats. Skolan är såklart prio ett och vi kallas "student athletics" för att skolan alltid ska komma först men det är andå så att vi helst INTE får missa träningar så många i laget måste lägga om sina scheman för att hinna med träningarna. Det är lite knepigt men jag tror att det löser sig för min del.

Igår var vi ute och åt på en italiensk restaurang, jag åt Chicken Alfredo, hur gott som helst. Efter det åkte vi "freshmens" till The Dome som är en stor inomhus hall för fotboll där det var en välkomsfest för oss nya. Det var hur många som helst där och det var riktigt kul!

Här  kommerbilder ifrån Virginia Beach och igår i "The Dome".



Ray, Tina och Amanda


Jag och Ray





















Go Orange!










Röda converse

Idag var jag, Ray och Carly i Carousel Mall och shoppade. Jag köpte äntligen ett par röda converse så jag är jätteglad haha! Efter shoppingen handlade jag och Ray mat och därefter åkte vi med några tjejer i laget och såg herrarnas match. Nu kom jag precis tillbaka efter att ha ätit, vi har träning kl 19. Det har varit mulet idag och lite kallare än vanligt så jag hoppas att det blir varmare imorn.

Sorry för att jag inte har lagt upp bilder, det kommer jag lovar;)

Nu ska jag springa över till Amanda, vi ska hänga lite sen åka till träningen.

Puss!

Trött

Jag kunde inte sova inatt men när jag till slut somnade så ringde väckarklockan och jag fick baar några timmars sömn. Den långa bussresan sabbade min dygnsrytm. Så imorse hade vi först fotbollsträning sen lifting (gymmet). Jag var jättetrött och var inte alls bra. Vi har frotid nu så jag jag ska vila och sen göra bättre ifrån mig på träningen ikväll.

Skolan börjar på måndag så nu börjar det komma fler och fler som ska flytta in på campus. Jag och Ray hoppas varje dag att våra grannar ska komma och att dom är trevliga. Spännande!

Nu ska jag svara på mail.

Byeee


Saknar mest av alla

Jag saknar dig!! Tänker på dig varje dag och önskar att du var här hos mig eller att jag var hos dig. Det spelar ingen roll vart vi är bara jag får vara med dig så mår jag som bäst. Vi har alltid roligt tillsammans, jag saknar våra "crazy nights" då vi är helt flippade och gör allt möjligt! Hoppas du mår bra, allt är bra här förutom att jag inte får träffa dig varje dag.

Älskar dig!


C<3C

Back in Syracuse

Heeeeeej!

Hoppas allt är bra med er! Imorse kl 6 kom vi tillbaka till Syracuse. Bussresan från Virginia tog 13 timar. Har aldrig varit så trött och seg i hela mitt liv. Vi såg på film, pratade och sov på bussen. Det var mysigt och vi hade kul men 13 timmar är lite för långt. Hade hellre flygit men skolan har inte börjat än så vi behövde inte åka dagen innan eller komma hem fort för att gå till skolan. Dessutom är det billigare med buss.

I torsdags tränade vi och sedan gick vi ut åt. I fredags hade vi vår första seriematch. Vi spelade mot William & Mary och förlorade med 1-0. Det var surt för vi var bättre men satte inte våra chanser. I lördags var vi i Virginia Beach. Det var jättefint och vi badade i havet, hur skönt som helst. Sen tränade vi på eftermiddagen och åt på en italiensk restaurang på kvällen. Igår spelade vi mot Old Dominion University och spelade 0-0. Det var en hektisk match, vi hade en stolpträff och en ribbträff, dessutom skulle ha fått en straff men domaren gav bara målvakten en gult kort. Efter matchen duschade vi sen åkte vi direkt. Jag och några i laget låt på golvet längst bak i bussen och typ halvsov de sista 5 timmarna. När vi äntligen kom till Syracuse åkte vi till vår lägenhet, pckade uåå våra väskor och la oss. Jag sov till kl 14 (20.00 svensk tid) och därefter hade vi ett lätt joggingpass.

Nu sitter vi i soffan framför datorn och kollar tv. Vi har inte duschat än haha, vi orkar inte. Ska göra det snart sen gå över till en tjej i laget som bor i en stor lägenhet.

Jag tog tyvärr inte så mycket kort dom här dagarna men jags ka lägga upp några senare :)


Jag och Ray på bussen




Puss på er!


Mot Virginia

Klockan är 05.50 häroch jag har precis gått upp. Om 20 minuter hämtas vi upp och har samling vi Manley. Vi åker ner till Virginia idag för att vi har två borta matcher. Bussresan tar cirka 8 timmar så det blir en lång dag, men förhoppningsvis kan jag sova på bussen. Nu ska jag ner och göra frukost som jag kan ta med och äta på bussen.

Uppdateringen blir nog inte så jättebra men jag lägger upp bilder och sånt när jag kommer hem på söndag.

Ha det bra!

Puss

Godmorgon

Idag var första dagen vi kunde sov ut ordentligt så jag har precis vaknat och ska snart göra frukost. Ray sover fortfarande men jag hoppas hon vaknar snart så att vi kan äta tillsammans. Det är fint väder idag, även om inte solen skiner just nu så är det väldigt varmt ute ändå. Vi har träning kl 15 idag så innan det ska jag försöka fixa lite saker och svara på några mail. Imorn åker vi till Virginia så jag måste packa lite saker eftersom vi ska vara borta tills på söndag.

Jag har inte använt min kamera särskilt mycket så jag ska försöka bli lite effektivare med det så att ni kan få se bilder på vad jag gör :)

Nu är jag hungrig och ska äta bagels!

Puss

Sovmorgon!

Eftersom vi kan sova hur länge vi vill imorn är jag och Ray fortfarande uppe. Vi har ätit bagels med ägg och ost, helt underbart gott och nu sitter vi och tittar på The Notebook. Imorn måste jag fixa mitt schema för att det är en del krockar med träning och skolan. Därefter ska jag ladda ner lite bra musik på min ipod och sen är det träning. På onsdag morgon (kl 6.30!) åker vi med buss ner till Virginia, det tar cirka 8 timmar så jag vill ha bra musik att lyssna på. Vi ska spela på fredag och söndag så vi blir borta några dagar men det ska bli kul!

Tidigare idag var vi och köpte saker till vår lägenhet. På Bed, Bath & Beyond kan man hitta jättebra saker till sovrum och badrum. Vi hittade riktigt bra saker så nu ska vi bara sätta upp allt och fixa det sista. Lägenheten börjar bli mer personlig och mysig så det kommer att känns skönt att komma hit varje dag efter skola/träning.

Nu ska jag se slutet på filmen och sen sova. Imorn ska jag sova så länge jag vill, ska bli jätteskönt! :D

Puss!

Lite åska?

Godmorgon! Sitter och äter frukost och ska snart åka ner till Manley och göra mig klar för träning. Vi tränar kl 11 och 19 idag. Solen skiner just nu men inatt var den läskigaste natten hittills! Jag vaknade två gånger av att det åskade, regnade och blixtrade! Det var helt sjukt, jag har aldrig varit rädd för åska och sånt men det lät så mycket att jag var tvungen att stänga mitt fönster och springa ner och släcka lampan i hallen som vi alltid har tänd. Jag var faktiskt rädd och trodde att det skulle vara storm idag. Men som tur var det varade bara under natten för nu är det fint väder.

Nu ska jag borsta tänderna och sen springa över till Tisa och Amanda för att åka med dem till träningen!

Puss

Tillbaka från campingen

Jag blev ärligt talat lycklig när vi svängde in på South Campus och jag såg mitt hus. Vi har varit ute i skogen och campat och det var ett äventyr! Vi åkte iväg cirka 20 min utanför Syracuse och kom till en campingplats. Där möttes vi av en man som bor där och tar hand om de som kommer dit för att campa. Vi gick 15 min längs en väg in i skogen och kom fram till en gräsplätt med ett tält/hus som man kunde sova i. Vi tände en eld och började med maten. Vi var uppdelade i tre grupper (förrätt, varmrätt och efterrätt). jag var i förrättsguppen. När vi var klara med den gjorde vi en kort presentation innan vi åt. Samma sak med det andra grupperna. Efter att vi hade ätit satt vi och pratade och grillade marshmallows. Hur mysigt som helst! Det blev fort mörkt (becksvart) och vid 21.30 tiden kom mannen som välkomnade oss upp. Det var dags för en vandring in i skogen. Vi gick seriöst 20 min i skogen och såg ingenting! Vi höll varandra i händerna och var jätterädda. Gissa hur lättade vi var när vi kom tillbaka! När vi skulle sova lade vi ut sovsäckar runt omkring elden. Jag somnade efter ett tag men både jag och Rachel vaknade samtidigt av att vi hörde dörren till det stora tältet slå igen så vi bestämde oss för att också gå in, det var kallt och blåste ordentligt. Vi vaknade imorse och hade inte sovit så jättebra men det gör man nog inte på ett tunt underlag i tjocka kläder och utan täcke ;)

Efter frukosten gick vi 10 min in i skogen till en plats där det fanns linbanor, linor att gå på mm. Vi var dör i flera timmar och gjorde olika samarbetsövningar. Det var jättekul! En sak som man gjorde en och en var att klättra upp cirka 20 min i ett träd för att sedan hoppa rakt ut. Det ösregnade när jag skulle göra det så det var halt men gick bra ändå. Det såg inte så högt ut nerifrån men när jag kom upp så kramade jag trädet och det knöt sig i magen. Det kändes hur högt som helst! Men jag hoppade och det var en häftig känsla :)

Jossan, det här var ingenting jämfört med fallskärmshoppningen så jag beundrar dig ännu mer efter det här!

Efter att alla hade hoppas och åkt linbana så gick vi tillbaka till parkeringen och åkte hem. Vi var genomblöta och smutsiga så det var helt fantasktiskt att duscha när vi kom hem.

Nu ska vi snart ut och äta sedan blir det en lugn kväll :)

Hoppas ni har haft en bra helg!


Vår mysiga brasa

Laura, Casey och Marjory

Varmrätten-pasta och tomatsås

Vi grillar marshmallows

Jag och Ray

Carly och Erin

Ray och jag




Puss!


Camping

Idag har det inte hänt så mycket. Ni ligger hemma och sover just nu och jag sitter i soffan och ser på tv. Jag är supertrött som vanligt nu för tiden så jag funderar på att lägga mig snart. Imorse tränade vi, mest försvar vilket var kul för jag gillar att försvara. Efter träninge åt vi lunch och sedan hade vi träning igen. Eftermiddagsträningen var rätt lugn och vi hade tävlingar i slutet. Efter att vi hade duschat åkte vi till en pastarestaurang och åt middag. Vet ni hur stor min portion va?! Jag och Rachel beställde samma sak och vi sa att vi hade kunnat dela på maten och inte ens orkat äta upp den! Och jag var verkligen jättehungrig! Det är liksom uppgjort för att man ska gå upp i vikt i det här landet men jag ska inte gå i den fällan hehe.

Imorn har vi match mot varandra, ett lag är blått och det andra orange. Jag är i det orangea laget så GO Orange!

Imorn eftermiddag ska vi i laget åka iväg. Vi ska nämligen CAMPA! Vi ska sova i skogen, äta från öppen eld och vara helt isolerade i ett dygn. Vi får inte ta med oss våra telefoner och vi måste (eller det är nog bäst) ha vara tajta cykelbyxor, ni vet dom tajta byxorna man har under fotbollsshortsen, på oss när vi sover för annars kan det krypa in små äckliga kryp i byxorna och det vill man ju inte.

Hur tror ni att jag kommer klara mig? Jag tror alltid att jag klarar allt men att campa? Jag vet inte riktigt om det är min grej..jag har alltid sagt att jag vill göra lumpen men jag har nog insett att jag inte är den tuffa G.I Jane som kan rulla runt i lera och gå på toalett i skogen, inte för att det kommer vara så tufft men ändå haha. Närmaste "spoltoalett" ligger 20 min därifrån (enkelväg). Undra om några kommer att gå hela vägen??

Jag ser fram emot det men ändå inte. Jag älskar äventyr men inte riktigt camping.

Jag ska ta med kameran och ta bilder som ni får se sen, kan nog bli ganska kul ;)


Trött

Jag är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Klockan är 22.16 här och jag tror att jag ska lägga mig snart. Träningen vi skulle ha på eftermiddagen blev aldrig av, vi åkte på bio istället. Alla i laget hade bytt om och samlades i omklädningsrummet för att våra tränare skulle komma in och ha ett kort möte. Det började seriöst med slutade med att vår tränare sa: byt om snabbt, filmen börjar om en halvtimme. Alla skrek och hoppade för att vi blev så glada över att gå på bio och sen äta på restaurang! Vi såg "The other guys". Konstig film men riktigt rolig! Efter filmen åt vi och sen åkte vi hem. Jag och Rachel har bara tagit det lugnt nu, båda är jättetrötta så vi ska sova snart.

Imorn har vi två träningar sen i helgen ska vi bort. Berättar mer om det imorn. Nu vill ögonen inte öppna sig.

Seeee yah

Hard wok work

Jag har precis satt mig i soffan i vardagsrummet och öppnat upp datorn. Vi kom precis tillbaka från luchen så nu ska vi vila och ta det lugnt innan nästa träning kl 16. Vi började på fotbollsplanen kl 8 imorse sen efter det var vi på gymmet mellan 10 och 11 så sammanlagt blev det nästan 3 timmars träning. Jag är ganska trött nu hehe. Idag är det lite kallare än vad det varit de senaste dagarna, men det är ändå fuktigt ute så man svettas som en gris när man tränar haha.

Imorn har jag varit här i Syracuse i en vecka men det känns som att jag har varit här i typ 1 månad. Jag tror att det är för att vi går upp så tidigt vilket gör att dagarna känns långa och därför känns det som att jag har varit här mycket längre än vad jag egentligen har. Men även om tiden går långsamt så har jag jätteroligt varje dag! Det är helt sjukt att jag tog studenten för två månader sen, det kändes som att dte var för några veckor sen!

Nu ska jag svara på lite mail jag fått från skolan.

Vi hörs senare, hoppas allt är bra hemma i Stockholm :)


Jag på min mottagning den 9 juni

Campus, friends and my pink beauty

Här kommer fler bilder!


Laura och min roomie Rachel






Här är bilder på campus (inte där vi bor utan där alla byggnader där man går i skolan). På campus ligger flera olika skolor som tillhör Syracuse University. Min roomie ska tex plugga på Newhouse. Det är USA:s bästa skola för kommunikation och reklam. Coolt va! Jag ska plugga på College of Art and Science.




Här är min nya Blackberry!! Det fanns rosa och svart fodral så det fick bli ett rosa så att jag ser den tydligt i väskan osv. Jag kan tyvär inte ringa hem till Sverige utan bara i USA, men jag har min svenska telefon här. Tror dock att jag kommer att stänga av den för att det kostar jättemyket att ringa och smsa. När jag kommer hem anänder jag min svenska telefon.

Det var dagens bilder :)

Puss!











Aaaaaaaj

Som ni såg fick jag nya fotbollsskor när jag kom hit. De passar riktigt bra och är sköna men eftersom de är av plast så töjs de inte och det i kompination med värmen gav mig två blodblåsor som gjorde riktigt ont! Jag fick hjälp av vår läkare/sjukgymnast så jag kan spela ändå men satan vad ont det gjorde. Nu har det gått några dagar så det är mycket bättre och ser inte lika hemskt ut som det gjorde förut.

Har fått tips om att bada med skorna på så kanske ska göra det innan jag använder dem igen ;)


Chilling

Jag öser på med bilder för att visa er hur det ser ut. Jag ska lägga upp fler bilder under veckan. Huset blir mysigare och mysigare för varje dag som går men efter några dagar såg det ut så här. Hoppas ni gillar det, jag älskar det!


Här är jag utanför mitt hus med saker till mitt rum


Mitt skrivbord och en byrå


Min garderob


Min säng


Mina fotbollsskor och löparskor


Hoppas allt är bra med er!

Puss

Mer bilder

Mitt och Rachels hus









Första bilden är på mitt och Rachels hus. Vi bor i ett område med hus som ser ut som militär baracker (de är fula från utsidan men fina på insidan). På nedervåningen är ett litet kök med bord och stolar plus ett vardagsrum. På övervåningen finns två sovrum och ett badrum, ni får se bilder på det sen.

Ni ska vi åka till Manley där vi ska ha ett kort möte.

Puss


Pictures

Hej!

Här kommer lite bilder från när jag och pappa var i Boston och hur det ser ut på campus där jag bor. Enjoy :)


I Boston på väg till Prudential Center






 Prudential Center  Newbury Street          Inne i Prudential Center




Äntligen!

Nu har jag fått igång mitt internet!!! Jag och Ray sitter och tar roliga bilder på hennes dator haha. Ni får se på facebook sen ;) Idag har varit en rolig dag (förutom när jag sa hej då till pappa), vi har tränat två gånger, ätit och nu på kvällen bara tagit det lugnt. Laura kom över så vi spelade Wii och dansade. Klockan är snart 23 här så vi ska sova snart. Har träning kl 8 imorn bitti (14 svensk tid) så vi ska upp tidigt. Jag har fått två blåsor som jag måste få tejpade innan varje träning så jag går ner lite tidigare, det tar cirka 10 min.

Nu kommer jag att uppdatera oftare och lägga upp lite bilder så att ni får se hur det ser ut.

Hoppas ni sover gott!

Puss

Bye bye

Imorse tranade vi i 2 timmar sedan at vi lunch. Pappa aker till vara kompisar nara Boston idag och flyger sen hem imorn. Jag grat ch skrattade nar vi sa hej da.. som alltid nar jag ska saga hej da. Nu ar jag har sjalv och det kanns konstigt men sjuuukt kul! Vi har traning snart igen sa jag ska ta det lugnt och se pa tv nu.
Kort inlagg men det kommer langre sen :)
Puss

Syracuse seems more like home everyday

Hi!
Sorry for min daliga uppdatering, mitt internet funkar inte an sa jag lanar Rays dator. All ar bra har. Vi tranar tva ganger om dagen och igar sprang vi yoyo testet. Jag klarade det! Det ar varmt och=h ganska fuktigt har sa jag maste dricka massor med vatten annars orkar jag inte trana. LTjejerna i laget ar jatteroliga och snalla. Jag och Ray har bakat kakor och sitter nu och ser pa Kourtney and Khloe take Miami. Vi har traning kl 9 imorn (15 svenska tid) sa vi ska nog sova snart.. Imorn aker pappa sa da ar jag sjalv "pa riktigt". Det blir saker jobbigt nar han aker men samtidigt kul for nu ar jag sjalv i USA! Gaalet!
Nu ska jag vara lite social med Ray. Jag ska forsoka fixa internet sa att jag kan borja skriva pa bloggen varje dag.
Saknar er dar hemma, hoppas ni mar bra!
Puss!

Syracuse

Heeeey!

Klockan ar halv 8 har och vi har precis atit frukost. Vi kom till Syracuse igar och bor pa ett hotell ca 10 min fran city. Allt har gatt jattebra och idag ska alla i laget och foraldrarna motas upp for moten och sant. Nu snart ska vi aka till campus och hamta nycklarna till lagenheten. Jag och pappa traffade Rachel och hennes foraldrar igar. De va jattetrevliga och jag och Rachel hade hur kul som helst. Vi kommer nog att bli bra roomies ;) Hon hade varit vid lagenheten och den ar stor! Jag berattar mer om den nar vi varit dar. Nu maste jag till hotellrummet och gora iordning mig, vi ska vara pa campus vid halv 9.

Sorry om uppdateringen inte ar den basta, det kommer bli battre sen :)

Ha det bra sa lange, kram!

Dags att flyga

Nu har jag och pappa sagt hej då till mamma och Catta. Många tårar va det och jag saknar dem redan.. Men nu ska jag iväg till USA och min dröm så jag ska försöka att inte gråta mer hehe. Jag och pappa ska gå på planet nu! Måste springa!!!!


PUSS

Idag flyttar jag!

Idag är det den 4 augusti och det är äntligen dags för mig att flytta till Syracuse! Igår träffade jag kompisar och pckade det sista så allt är klart nu. Jag fikade med Malin, Alba och Theo i Vällingby sedan åkte jag in till stan och träffade Jossan och Malin och efter det kom Anna, Nella och Josefin hem till mig med champagne och kärleksmums! De hjälpte mig att packa och vi satt och kollade igenom kort och hade det mysigt. När tjejerna hade åkt myste jag med Catta och Mattias innan vi gick och la oss. Dagen igår va perfekt! Det va jobbigt att gå upp imorse med tanke på att det va sista gången jag sov i min sköna säng hehe.. Nu ska jag försöka stänga min väska och sedan ta en dusch. Klockan 12 åker jag, mamma och Catta till arlanda där vi möter upp pappa. Planet går 14.40 till via Paris till Boston.

Jag kan knappt fatta att dagen jag längtat efter äntligen är här!!

Juste..min uppdatering har inte varit så bra och det dröjer nog några dagar tills den uppdateras igen, men jag måste komma på plats i Syracuse innan jag blir en flitig bloggare ;)

Puss!

2 dagar kvar!

Hello!

Idag har jag varit och hämtat ut mitt pass och visum på amerikanska ambassaden. Visumet sitter i passet och gäller till 2015. Skitcoolt! Efter ambassaden var jag hos mina kusiner och fixade dom sista papprena. Därefter gick jag hem till Malin som bor 5 min därifrån. Vi har känt varandra sen sexårs så det var mysigt att bara prata lite nu innan jag ska åka. Nu är jag hemma och ska äta middag med familjen. Vi ska ha som en "hejdåmiddag" nu innan jag åker. Ska bli trevligt! Jag och syster var och hyrde film så efter middagen ska vi alla mysa ner oss i vardagsrummet. Imorn ska jag träffa lite kompisar (dröjer sen tills vi ses igen :/) sen ska väskorna stängas och vägas sen är det dags att åka.

Nu är det dags för middag!

Puss

Wahlstedt/Borgström vid min student



 



 









RSS 2.0